Srijeda – Dan za spinove!

Srijeda! Došlo je vrijeme da vam to bude omiljeni dan u nedjelji.  

Od 15.12.2023. do 15.01.2024., svaka srijeda postaje nezaboravna, a evo zašto:

Meridianbet za sve vijerne igrače na sajtu i mobilnoj aplikaciji meridianbet.me, nudi priliku da svake srijede osvojite nevjerovatne poklone i uđete u svijet vrhunske zabave!

Svaka srijeda donosi vam priliku da se takmičite na najboljim igricama od Expanse Studios! Svaki ulog od 1 euro donosi vam nevjerovatnih 5 poena. Vaša šansa za pobjedu raste sa svakim spinom.

Pridružite se turnirima i osvojite svoje mjesto na rang listi, koja će biti dostupna u 24h nakon završetka turnira. Srijeda postaje dan kada se upisujete u istoriju vrhunskih igrača!

Na osnovu konačne rang liste, prvoj desetorici plasiranih igrača dodjeljuju se besplatni spinovi na igri Pinata Loca (Expanse Studios), i to na sledeći način:

  • 1. Mjesto – 300 poklon spinova
  • 2. Mjesto – 250 poklon spinova
  • 3. Mjesto – 200 poklon spinova
  • Od 4. do 6. mjesta – 100 poklon spinova
  • Od 7. do 10. mjesta – 50 poklon spinova

Magija se dešava! Nema čekanja! Nakon završetka turnira, vaši zasluženi spinovi automatski se dodjeljuju. Da, dobro ste pročitali! 

Uđite u avanturu i prepustite se čarima spinova!

Za sve novajlije Meridianbet je pripremio veliko darivanje. Riječ je o bonusu dobrodošlice u vrijednosti od 50e, kao i još nekim iznenađenjima koji čekaju na vas. Meridianbet – mjesto najbolje zabave!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*