Overall
9/10
9/10
 • Ideja - 9.8/10
  9.8/10
 • Grafika - 9.4/10
  9.4/10
 • Audio - 8.2/10
  8.2/10
 • Bonus - 8.6/10
  8.6/10
Sending
User Review
8.34/10 (5 votes)

Rezime

Flaming Hot je jedna od najboljih slot igara koje postoje na tržištu – jednostavno je morate isprobati.

Flaming Hot je jedna od najpopularnijih slot igara prisutnih na tržištu online kazino igara.

Igraj Flaming Hot besplatno – EGT demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Flaming Hot slot igru poreće EGT softver koji je u potpunosti opravdao očekivanja kada je ova slot igra u pitanju. Ona nudi čak 40 potencijalnih dobitnih linija.

Ova slot igra pored već prepoznatljivih voćnih simbola ima tzv. “Wild” i skater simbole koji mogu potencijalni dobitak povećati i do 500 puta.

Voćni simboli su trešnje, lubenice, jabuke, breske i grožđe, BAR, Wild simboli, skateri i najpoželjnije sedmice. Voćni simboli vam mogu doneti od 2000 do 4000 kredita, BAR može doneti 6000, a najtraženiji i najpoželjniji simbol je sedmica koja vas može obradovati sa čak 20000 kredita. Kao što smo rekli ima i skatere koji, ako ih dobijete pet, mogu da vam donesi neverovatnih 400000 kredita. U drugom, trećem i četvrtom redu možete dobiti Wild simbole koji mogu zameniti bilo koji simbol osim skatera.

Grafika

Ovaj slot ima besprekornu grafiku. EGT je ovu svoju slot igru odličnom grafikom stavio ispred svih ostalih. Prosto je neodoljiva i primamljiva i ne možete je zaobići, a da makar jednom ne okrenete slot.

Flaming Hot grafički interfejs slot igre
Flaming Hot – grafički interfejs

Audio

Ono što nije unaprijeđeno u odnosu na ostale slot igre je zvuk. On je u Flaming Hot slotu jednostavan kao i kod ostalih igara ovog tipa. Čini ge kratak zvuk koji prati okretanje slota, nešto drugačiji zvuk kada dobijete neki od simbola koji nisu voćni i duže melodije koje su prisutne kada ostvarite dobitak.

Bonus

Flaming Hot nema posebne bonuse koji će vam povećati dobitak, ali imate mogućnost da nakon što ostvarite dobitnu kombinaciju udvostručite dobijeno zahvalajujući “Gamble”opciju. U tom slučaju će vam biti ponuđeno da pogodite sledeću kartu – crvena ili crna. Ako pogodite dobitak vam se duplira, a ako promašite gubite dobitak. Ova opcija niej obavezna.

Tokom igre ako vam se baš posreći može vam se aktivirati ocpija Džekpota. Tada će se ispred vas “licem” ka dole pojaviti 12 karata po tri pika, herca, trefa i karoa. Vaš zadatak je da spojite tri karte sa istim simbolom. Što prije to uradite veći dobitak ostvarujete.

Zaključak za Flaming Hot

Flaming Hot je slot igra koju prosto morate da probate. Na tržištu ne postoji mnogo slot igara koje joj mogu biti konkurentne i zato je među najomiljnijim kod igrača.