Overall
8/10
8/10
 • Ideja - 7/10
  7/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus opcije - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

 

 • Odlični bonusi
 • Dobra mogućnost za dobitak
 • Kvalitetna izrada

Betsoft predstavlja igru Blood Eternal, koja je bazirana na vampirima srednjeg veka u Evropi. Tema ove slot mašine je ozloglašeni grof Drakula.

Igraj Blood Eternal besplatno – Betsoft demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Blood Eternal nudi 6 linija i veoma dobre bonus karakteristike što će vam se sigurno dopasti. Igra je bazirana na poznatom modelu „Slots3“ koji nudi spektakularan interfejs, dobar vizuelni meni i kvalitetnu muziku u pozadini. I najbolje od svega je što nudi 16 besplatnih spinova.

Znaci u ovoj igri su: muški i ženski krvavi vampiri, slepi miševi, srednjovekovni zamkovi, paketi sa svetom vodom, a sve to predstavljeno je u gotskom stilu.

Minimalan ulog za jedno okretanje je 60 centi, a maksimalan ulog ide do 50 evra.

Blood Eternal grafički interfejs igre

Blood Eternal ima 6 linija, 30 kombinacija i veliki, neprogresivni džek pot u iznosu od 965.620 evra. Ova igra ima prosečan procenat isplate od 95.03% i može da se igra u bilo kojem Betsoft kazinu.

Igranje Blood Eternal

U Blood Eternal se dobija na dva načina: sa leva na desno i obratno. A dopunska linija koju prati jedan od prethodnih načina rezultira ogromnim dobitkom. Sa 30 mogućih kombinacija imate veliku šansu za dobitak. Imate i automatsku opciju ukoliko igrate duge sesije okretanja.

„Gamble Game“ vam pruža mogućnost da duplirate vaš dobitak ukoliko pogodite tačnu stranu novčića (pismo ili glava). Ukoliko pogrešite vraćate se na osnovnu igru.

Dvostruki slepi miševi

Može da se dogodi da postoje slepi miševi i dvostruki slepi miševi. Ovi dvostruki su kao dva slepa miša i dupliraju vaš dobitak.

Besplatni spinovi

Besplatne spinove dobijate kada muški i ženski vampiri budu na istoj strani sa čovekom i tada dobijate 8 besplatnih spinova. A ako se ponovi ista situacija čoveka sa vampirom dobijate još 8 besplatnih spinova, odnosno ukupno 16.

Zaključak za Blood Eternal

Slot mašine zasnovane za vampirskim temama ne predstavljaju novitet na tržištu. Postoje i druge softverske kompanije koje u ponudi imaju igre bazirane na tim temama. Ono što ovu igru čini unikatnom je činjenica da Betsoft ovu igru nudi na 6 linija sa besplatnim profitabilnim spinovima i unikatnim simbolima za igranje.