Overall
8/10
8/10
 • Ideja - 7.6/10
  7.6/10
 • Grafika - 8.4/10
  8.4/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 7.8/10
  7.8/10
Sending
User Review
7.5/10 (2 votes)

Rezime

Nuwa je za naše podneblje neobična slot igra jer se bavi tematikom koja nam nije previše poznata. Međutim izuzetno visok RTP je nešto što će privući svakog igrača.

Nuwa je video slot igra koju pokreće Habanero softver.

Igraj Nuwa besplatno – Microgaming demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Nuwa je slot igra koja za osnovnu temu ima kinesku mitologiju. Sama Nuwa je kineska boginja majka koja je stvaralac svega. Kako je na tržištu ogroman broj igara koje se baziraju na evropskoj, pa i egipatskoj mitologiji kreatori softverskih programa su se sada okrenuli kineskoj mitologiji uzimajući u obzir i rapidan rast igrača na tom tržištu.

RTP (povrat igraču) od 98% je nešto što ne viđate svaki dan. Čak šta više gotovo da nigde nećete sresti tako visoku brojku.

U samoj igri se javlja pet simbola sa slabim i četiri koja imaju visoko plaćanje.

Nuva je Wild simbol i menja sve osim skater simbola (zmaj).

Grafika

Za grafiku ove slot igre možemo reći da nije ništa posebno. Čak i pri izradi grafičkih detalja izuzetno dobro se pratilo da sve bude u nekoj vrsti harmonije što je u skladu sa kineskom tradicijom i kulturom.

Simboli su jasno prikazani na samom slotu, a u pozadini se vide vodopadi i drveće što dodatno doprinosi osećaju harmonije.

Nuwa - grafički interfejs slot video igre
Nuwa grafiči interfejs

Audio

Muzika i zvučni efekti koji se koriste u ovoj slot igri su u skladu sa svetlom paletom boja koja se je u upotrebi.

Habnero je savršeno uklopio audio sa vizuelnim efektima pri pravljenju ove igre.

Bonus

Kada pokrenete bonus rundu osvojićete pet besplatnih spinova, svi preostali spinovi iz besplatne igre biće prebačeni u bonus rundu. Tokom bonus runde Nuva će se pojaviti dva puta pri svakom spinu i dupliraće sve što ste osvojili.

Zaključak za Nuwa

Nuwa je lepo dizajnirana video slot igra sa izuzetno visokim RTP od 98%. Maksimum isplate koji vam Nuwa može dati ide do 50000. Ovu igru možete igrati na svim uređajima u skladu sa vašim željama.