Overall
8.8/10
8.8/10
 • Ideja - 8/10
  8/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 9/10
  9/10
Sending
User Review
10/10 (1 vote)

Rezime

Betsoft je napravio dobru stvar sa uvođenjem ikonica koje eskplodiraju i povećanjem multiplikatora koji garantuju redovnije pobede u ovoj igri.

Sin City Nights je slot igra sa 5 točkova i 25 dobitnih linija, koju je kreirao Betsoft 2016. godine. Predstavlja sve što je sjajno u Las Vegasu, kada sunce zađe i pojave se egzotični aspekti noćnog života u ovom gradu.

Igraj Sin CIty Nights besplatno – Betsoft demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ova slot igra se može igrati u 1xBet i Coinbet24 onlajn kazinu

Ideja

Kao što ime nagoveštava, Sin City Nights je igra koja će vam dati osećaj boravka u Las Vegasu i igranja u kazinu u Las Vegasu. Ovome doprinose blještava svetla, fanki muzika i tipična Las Vegas igračica, sa perjem i repom.

Grafika i audio

Ekskluzivni grafički dizajn je nešto što uvek očekujete od kompanije Betsoft. Dizajn i grafika u Sin City Nights su veoma dobro napravljeni. Možete da vidite živopisne i svetle boje, neonska svetla i velike hotele, i luksuzne automobile u pozadini. Sve u ovoj igri odvešće vas u Las Vegas i njegova poznata kazina.

Sin City Nights grafički interfejs igre

Fanki muzika koja se čuje u pozadini održava kul i fanki atmosferu, a moći ćete da čujete i neke standardne zvučne efekte koji će pomoći u povećanju vašeg raspoloženja.

Simboli

Simboli koji imaju male vrednosti su standardni 10, J, Q, K i A. Možete da dobijete od 250 do 1000 novčića za kombinaciju od 5 istih simbola.

Simboli koji imaju veliku vrednost su trešnje, zvona i zlatni snovi. Možete da dobijete između 2500 i neverovatnih 12.500 novčića za zlatne snove.

Osim ovih osnovnih simbola, Betsoft se potrudio da doda i neke dopunske specijalne simbole. Ovo su wild simboli, Free spins Simbol (simbol za besplatne spinove) i eksplodirajući simboli.

Bonus opcije u Sin City Nights

Eksplodirajuće ikonice

Ovo je odlična opcija i jedna koja se pojavljuje pod različitim imenima i kod drugih slotova. Svaka pobednička kombinacija u Sin City Nights će eksplodirati i iščeznuti nakon isplate, omogućavajući drugim simbolima da zauzmu njihova mesta za još potencijalnih pobeda i dobitaka. Svaka sledeća pobeda povećaće multiplikator dobitka 1x, 2x, 3x i na kraju 5x.

Besplatni spinovi

Ova opcija se aktivira dobijanjem tri ista simbola za besplatne spinove na točkovima 1, 2 i 3. Kada dobijete deset besplatnih spinova eksplodirajuće ikonice će vam dodeliti povećane multiplikatore za pobedu od 3x, 6x, 9x i 15x.

Double Up

Sa ovom opcijom možete da duplirate svaki dobitak. Pritiskanjem na dugme Double Up možete da pokušate da duplirate vaš dobitak onoliko puta koliko želite (dok ne izgubite), a sve što treba da uradite je da pogodite da li je pismo ili glava.

Zaključak za Sin City Nights

Betsoft retko isporučuje slot koji ne treba da se proba, a možemo da kažemo da je Sin City Nights jedno od njihovih najboljih dostignuća. Iako je izgled važan, ipak su mnogo važnije šanse za dobitak. Možemo da kažemo da je Betsoft napravio dobru stvar sa uvođenjem eksplodirajućih ikonica i povećanjem multiplikatora koji garantuju redovnije pobede u ovoj igri.