Overall
8.3/10
8.3/10
 • Ideja - 8/10
  8/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus - 6/10
  6/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

Namenjena tačno određenoj publici, ovo je igra sa malom varijansom koja je dizajnirana za igrače sa ograničenim budžetom.

Neverovatno lepa 3D slot mašina Kawaii Kitty je izrađena od strane kompanije Betsoft. Model je dizajniran za ljubitelje mačaka, a glavni junak je simpatično belo mače sa trakom.

Linijama odgovara sve što se dešava na ekranu. Osim neverovatne 3D grafike sa kul animacijom igra će vas iznenaditi i sa neobičnim funkcijama specijalnih simbola i drugim bonus opcijama.

Slot se sastoji iz 3 reda i 5 točkova sa 10 linija za dobitak, koje plaćaju sa leva na desno i obratno. Molimo vas da o tome pročitate u sledećem pregledu.

Igraj Kawaii Kitty besplatno – Betsoft demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja za Kawaii Kitty

Ideja za ovaj slot je igra mačaka u sobi sa decom. Linije izgledaju izvanredno i veoma precizno, cela akcija se odvija u spavaćoj sobi male devojčice, a soba je ukrašena raznim slatkim predmetima i dekoracijama. Mače se nalazi sa desne strane točka, povremeno se kreće okolo i ponovo seda.

Grafika

Postavljen u dečiju sobu, sa primamljivim bojama, Kawaii Kitty 3D slot je personifikacija svega što je simpatično i šarmantno. Bez obzira koliko godina imate, odlična grafika u kombinaciji sa zvukom nude onlajn iskustvo koje će učiniti da vam oči zasijaju, ne samo zato što je sve odlično napravljeno, već i zato što su i dobici neverovatni.

Model je dizajniran da radi preko pretraživača, zato nema potrebe da preuzmete slot mašinu. Obezbeđena je posebna verzija dizajnirana za mobilne uređaje.

Audio

Zvuk kod ovog slota je veoma optimistički. Svaki simbol i svaka funkcija imaju savršen zvuk i svako ko traži lepu igru neće biti razočaran. Kada pokrenete slot, muzika kreće u normalnom ritmu, a zatim pri svakom sledećem okretanju postaje sve brža i brža, a igra sve zabavnija. A možemo da kažemo da je čak i predenje mačke napravljeno sa osećajem. Dobar posao, Betsoft!

Karakteristike Kawaii Kitty

Pre nego što počnete da igrate ovu igru treba da odredite opseg klađenja, pa pritiskom na “choose coin” možete da odredite vaš ulog u rasponu od 0.01 i 0.20. Na “bet level” možete da odredite nivo igre, od 1 do 10, koji određuje sa koliko novčića želite da učestvujete u svakoj liniji.

Karakteristika Kawaii Kitty je to što nudi dobitak sa povezivanjem simbola sa leva na desno, ali i sa desna na levo.

Kawaii Kitty grafički interfejs igre

WILD

Wild simbol u ovoj igri predstavlja klupko vune koje menja svaki simbol u pokušaju da vam donese dobitak. Pojavljuje se od druge do četvrte kolone.

Kada se pojavi ispunjava i zamrzava celu vertikalu, dok se ostale linije ponovo vrte.

DOUBLE UP

Svaki put kada imate dobitak, možete da ga duplirate, ali i da ga izgubite. Ako kliknete na “double up” igra će vas odvesti u meni sa bacanjem novčića (pismo ili glava). Vaše je da odaberete šta želite i da odlučite da li ćete uložiti ceo dobitak, ili samo polovinu.

Ovo možete da ponavljate bezbroj puta. Ukoliko pogodite, dupliraćete vaš dobitak, u suprotnom sve ćete izgubiti.

Simboli i nagrade

Paket mleka, tuna, hrana u čaši, četka za cipele, različite igračke  – ovo gledate na ekranu Kawaii Kitty. Svi simboli padaju na hrpu, pa čak i svih 15 ćelija na ekranu može biti ispunjeno istim elementima.

RTP (return to player percentage) – procenat koji se vraća igračima u ovoj igri je 96 odsto.

Zaključak za Kawaii Kitty

Naš zaključak je da je Kawaii Kitty odlična igra sa odličnom grafikom i dobrim zvukom, koja vam omogućava da prijatno provedete vaše vreme. Cilja tačno određenu publiku, to je igra sa malom varijansom, specijalno dizajnirana za igrače sa ograničenim budžetom.

Nedostatak je to što nema bonuse i besplatne spinove. Za početak bi barem mogla da se doda freespins opcija sa većim dobicima, pre nego opcija sa sa ponovnim okretanjem preko wild simbola.