Overall
7.8/10
7.8/10
 • Ideja - 7/10
  7/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

Odlična grafika, bogata sa zvučnim efektima i odličnom akcijom!

Who Spun It? je unikalna slot igra od Betsofta bazirana na popularnoj igri Clue, gde igrač preuzima ulogu detektiva i pokušava da reši ubistvo, dobijajući bonuse kako se približava ubici.

Objavljena je 2013. godine, ima 5 točkova i 30 linija za dobitak, igrači su u potpunosti uključeni u priču. U kombinaciji sa unikatnom funkcijom za vreme, 5 besplatnih spinova i natprosečnom isplatom dobijate jedan izvanredan onlajn slot.

Igraj Who Spun It? besplatno – Betsoft demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Ideja za igru Who Spun It? je bazirana na detektivskoj priči koja se trudi da reši misteriozno ubistvo dr Farmingtona. Postoji pet osumnjičenih, uključujući koketnu gospođicu Eli, ekscentričnog i arogantnog dr Van Austrena, bogatog biznismena gopodina Velingtona, gopođicu Elizu Čejn i Čarlsa Kovingtona. Vi kao detektiv treba da sledite indicije i tragove i da kroz više nivoa otkrijete lokaciju, oružje i ubicu.

Grafika i audio

Grafika u Who Spun It? je toliko dobra da će vas naterati da pomislite da ste u video igrici. Postoji kombinacija između 2D slika i 3D karaktera što ovaj slot čini veoma interesantnim i odličnog izgleda.

Čini se da je muzika iz nekog detektivskog filma i dodaje mnogo neizvesnosti. Svaki put kada nađete nove dokaze za slučaj, čućete specifičan zvučni efekat koji vam daje do znanja da ste odigrali dobro. Pored toga, čućete i čoveka sa leve strane koji progovara svaki put kada otkrijete neki novi dokaz. Dugmići su veoma dobro integrisani u ideju, videćete lupu iznad dugmića za okretanje i automatsko okretanje, kao i mnoge druge stvari koje detektivi koriste u rešavanju slučaja. Možete da birate, kao u situaciji high-end video igrica između grafike visokog, srednjeg i niskog kvaliteta, pa možete da budete sigurni da će ovaj slot dobro da radi na vašem kompjuteru.

Who Spun It? grafički interfejs igre

Simboli

Svi simboli u ovoj igri su povezani sa temom i uključuju stopala mrtvog tela, pet osumnjičenih ličnosti, otključan sef, zid sa fotografijama i lupu.

Wild simbol menja sve ostale simbole sa ciljem da pomogne igračima i da poveća njihove šanse da naprave dobitnu kombinaciju simbola.

Bonus opcije u Who Spun It?

Sakupljanje dokaza

Who Spun It? se u velikoj meri vrti oko ove aktivnosti i u osnovnoj igri sakupljate male zlatne zvezde – ovo su dokazi i sabiraće se kao „Clue Spins“ u donjem levom uglu. Kada petominutni tajmer dostigne nulu bićete prebačeni na točak „Kolekcija dokaza“ koji se sastoji iz tri nivoa:

 • Mesto ubistva sa simbolima kao što su kuhinja, kancelarija, kupatilo, letnjikovac i trpezarija
 • Oružje sa simbolima kao što su pištolj, francuski ključ, otrov i petlja
 • Vinovnik sa simbolima kao što su proliveni čaj, časovnik, krpa za prašinu, cigara i stetoskop.

Sa dobijanjem tri ili više simbola sa bilo kog od ovih nivoa dobićete dopunske kredite. Pored toga, da biste prešli sa jednog nivoa na drugi potrebno je da sakupite 5 istih simbola.

Drugi bonus krug

Ova igra ima veoma uzbudljiv bonus koji se aktivira kada završite sva tri nivoa i kada dobijete simbol sa dokazom u centralnom delu. Jednom kada uđete u drugi bonus krug moraćete da ispitate osumnjičene i sa tim da osvojite mnogo bonus kredita.

Besplatni spinovi

Sa dobijanjem pet istih simbola u isto vreme dobićete 5 besplatnih spinova. Možete da izaberete jedan od pet karaktera, svaki sa različitim karakteristikama, kao što su dodatni wild simboli, dodatna okretanja ili dodatni multiplikatori.

Double Up

Imate opciju da duplirate vaš dobitak ili da izgubite sve, sa izborom pisma ili glave na novčiću koji će baciti gospodin Velington.

Zaključak za Who Spun It?

Ovo je interaktivna, zabavna i laka igra. Interfejs je lak za korišćenje sa jasno obeleženim opkladama po linijama, vrednostima novčića i aktivnim dobitnim linijama. Odlična grafika, bogata sa zvučnim efektima i akcija je ono što vam Betsoft Slots3 igre uvek obećavaju.