Overall
8.5/10
8.5/10
 • Ideja - 10/10
  10/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Audio - 8/10
  8/10
 • Bonusi - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

 • Mogućnost velikih uloga
 • Odlična grafika i muzika u pozadini
 • Nudi besplatne spinove

Betsoft je u junu 2017. godine objavio 3D slot mašinu sa „paljbom“, a ova igra je poznata pod nazivom Fire&Steel. Tema ove igre podseća na poznatu seriju „Game of Thrones“, pa čak ima i epsku, smirujuću melodiju u pozadini.

Igraj Fire & Steel besplatno – Betsoft demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Fire&Steel je sastavljena od 5 linija sa 20 mogućih kombinacija. Dolazi sa izvanrednom vizuelnom animacijom, živopisnim likovima i mogućnošću besplatnih spinova. Možete da dobijete do 10 besplatnih spinova. U igri očekujte i nekoliko „praznih“ okretanja, između okretanja sa dobitkom. Otprilike nakon 5 praznih okretanja dolazi dobitno.

Procenat teoretskih dobitaka iznosi 95.50% i ima neprogresivan džek pot od 2.500 novčića.

Ova igra ne nudi nikakve lude dobitke, ali su ipak solidni. Opcija besplatnih spinova se ne aktivira tako lako, ali postoji i ta mogućnost. Najmanji ulog u ovoj igri je 0.2 dolara, a maksimalno možete da uložite 100 dolara za jedno okretanje. Igra je dostupna za desktop i mobilnu verziju, kao i u kazinu Betsoft gde se igra sa realnim novcem.

Kao simboli u ovoj igri pojavljuju se drago kamenje, mačevaoci, štitovi, knjige, zlatna čaša i mač.

Igranje Fire & Steel

U meniju za prilagođavanje imate opciju sa kakvim novčićima ćete igrati i možete da izaberete vrednosti od 0.02 do 1. A u „Bet Line“ može da se izabere 1 do 5. Menjanje uloga, odnosno povećavanje ili smanjivanje vršite tasterima +/-.

Fire & Steel grafički interfejs igre

U Fire & Steel postoji opcija „Double Up“ sa kojom možete da izgubite sve vaše dobitke, ali i da napravite veliki dobitak ukoliko pogodite boju. Na ekranu se pojavljuje polje sa upitnikom, a tu možete da nađete koliki dobitak nosi svaki novčić i pomoć oko nekih drugih nejasnoća.

Bonusi

„Wild“ simboli

Ovde spadaju dva simbola, mačevalac i zaštitnik. Mačevalac oslobađa „wild“ simbol vertikalno, gore ili dole, dok ih zaštitnik horizontalno pretvara u „wild“ simbole. Od ove dve vrste bolja je druga, jer nudi velike dobitke.

Rat „wild“ besplatnih spinova

Besplatne spinove dobijate kada se mačevalac i zaštitnik ukrste. Ovo vam dodeljuje 10 besplatnih spinova, a mesto njihovog ukrštanja biće označeno sa „wild“ simbolima. Ovo može da se ponovi dva puta, pa možete da dobijete 20 besplatnih spinova.

Zaključak za Fire & Steel

Besplatna verzija ove igre ne nudi velike dobitke, ali zato ona u Betsoft kazinu može da vas učini bogatim.

Ovo je fantastična igra koja je namenjena igračima koji ulažu velike uloge za jedno okretanje. Najbolje što možete da dobijete je „wild“ zaštitnik, to je simbol koji nosi najveći dobitak.