Overall
8.5/10
8.5/10
 • Ideja - 8/10
  8/10
 • Grafika - 9.4/10
  9.4/10
 • Audio - 9.6/10
  9.6/10
 • Bonus - 7/10
  7/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

Book of Oz ima izvanrednu grafičku i audio podlogu koju prati inovativna respin opcija. Ova slot igra vam omogućava da sami odlučujete o sudbini svog dobitka, pa ko voli nek izvoli.

Book of Oz je izuzetno zanimljiva slot igra koju je priredio Microgaming doftver provajder.

Igraj Book of Oz besplatno – Microgaming demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Tematika ove slot igre bazirana je na knjizi “Čarobnjak iz Oza”. Igra ima fantastičnu temu koja je postavljena unutar “Smaragdnog grada”.

Simboli koji se pojavljuju u igri su slova A, K, Q i J, broj 10, zatim ključevi, srca, knjige i čarobnjaci. Knjiga ima ulogu skatera ali i Wild simbola i može zameniti bilo koji drugo simbol.

RTP je 96.5% što je ne izdvaja posebno od ostalh slot igara.

Grafika

Ova slot igra ima zaista sjajnu grafiku koja bi bez problema mogla da se nađe u nekom animiranom filmu.

Svaki detalj je grafički besprekorno obrađen, od simbola, preko samog slota i pozadine na kojoj se nalazi. Nemoguće je pronaći neku zamerku.

Book of Oz - grafički interfejs video slota
Book of Oz grafički interfejs

Audio

U pozadini se čuje moćna muzika koja sasvim odgovara onome što vidimo na ekranu. Zvuk koji se čuje u potpunosti odgovara tematici i u sebi nosi dozu misterije.

Takođe, okretanje slota kao i ostvarivanje dobitne kombinacije je proprađeno adekvatnom audio podlogom.

Bonus

Ukoliko dobijete 3,4, ili 5 knjiga bilo gde na traci aktiviraćete 10, 12 ili 25 besplatnih spinova. Tokom ove runde jedan od simbola će biti izabran i orekriće celu traku čime će uvećati šansu za dobitak.

Ova igra je karakteristična i po tome što kad god ostvarite nedobitnu kombinaciju imate opciju da posebno zavrtite jednu od traka i na taj način pokušate sami sebi stvoriti dobitnu kombinaciju.

Zaključak za Book of Oz

Ako ovu slot igru uporedite sa drugim koje je nedavno pustio Microgaming moramo reći da ova ima najbolju grafiku i naprednu respin opciju za koju tek treba utvrditi koliko je korisna igračima.

Book of Oz je slot igra koju definitivno morate probati.