Overall
8.6/10
8.6/10
 • Ideja - 8/10
  8/10
 • Grafika - 9.5/10
  9.5/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus - 8/10
  8/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

Tarzan slot igra je zanimljiv izbor za sve ljubitelje ovih kazino igara. Uz sjajnu grafiku i audio podlogu dobro ćete se zabaviti igrajući ovaj slot.

Tarzan je video slot igra koju pokreće Microgaming softver. Ovo je jedna od najinteresantnijih slot igara koje su se pojavile u poslednje vreme.

Igraj Tarzan besplatno – Microgaming demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Kao što joj i samo ime kaže ova slot igra je inspirisana likom Tarzana koji je izmislio Edgar Rajs Barouz. U ovoj igri postoji 40 linija za ostvarivanje dobitka. Kolutovi koji se vrte su zeleni i postavljeni su u pozadini džungle, dok sa leve strane od njih stoji Tarzan.

U igri se nalazi i nekoliko simbola koji uz pravu kombinaciju mogu doneti značajn dobitak. Simbol Tarzana može zameniti sve ostale simbole osima skatera, a sam može doneti dobitak ako ga imate tri puta na dobitnoj liniji. On je takođe i najvredniji simbol jer ukoliko se pojavi pet puta uzastopno daje 20 puta od uloženog. Točak je bonus simbol i on može napraviti skater dobitak ako ga dobijete na dva ili više mesta bilo gde na dobitnim linijama. Ako dobijete tri ili više skater simbola bilo gde na linijama dobićete bonus točak koji vam može doneti besplatne spinove ili Džekpot vredan do 1000 puta od uloženog.

Pored pomenutih ovoj slot igri naići ćete na simbole Džejn, Arhimed, leopard, šimpanza, ptica, lubenice, narandže, jabuke i šljive.

Grafika

Tarzan video slot igra ima zaista sjajnu grafiku, odlične animacije. Svi simboli su jasno prikazani što uz dobar interfejs igru čini izuzetno primamljivom za sve igrače.

Svi likovi i simboli su odrađeni u 3D što je veliki plus za ovu slot igru i svrstava je u sam vrh kada je grafika u pitanju.

Grafika je toliko dobra da bi bez problema mogla biti upotrebljena za neki animirani film.

Tarzan grafički interfejs slot igre
Tarzan – grafički interfejs

Audio

Kao i grafika ovu slot igra ima i odličnu audio podlogu. Tokom igranja u pozadini čujete zvuke tipične za džunglu koji nisu upadljivi kako bi smetali igraču već su sjajno “dozirani”. Okreatnje slota kao i dobitak prati karakterističan zvuk.

Ono što je najbitnije i kod ovog aspekta igre sve je savršeno odmereno.

Bonus

Tarzan slot igra ima nekoliko primamljivih bonus opcija, poput Bonus točka, “izaberi nilskog konja”.

Kod bonus “točka” imate šansu da vaš dobitak višestruko uvećate ili da čak osvojite “džek pot”.

Ako pak osvojite bonus opciju “izaberi nislkog konja”, tu možete osvojiti značajne novčane nagrade. Ovde dobijate da birate dva od 12 nilskih konja koji kriju različite nagrade.

Zaključak za Tarzan

Tarzan je definitivno uzbudljiva slot igra koja ima sjajne vizuelne efekte i grafičke animacije.

Džekpot vam može doneti i do 1000 puta veći dobitak od uloga, a posebno se ističe opcija besplatnih spinova.