Overall
8.8/10
8.8/10
 • Ideja - 9/10
  9/10
 • Grafika - 9.6/10
  9.6/10
 • Audio - 9/10
  9/10
 • Bonus - 7.6/10
  7.6/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

Ko voli slot igre “kopanja” ovu ne sme zaobići. Jedna od najboljih na koje ćete naići.

Giovanni's Gems je slot igra zasnovana na “kopanju”, a osmislio je i kreirao Betsoft Gaming.

Igraj Giovanni’s Gems besplatno – Betsoft demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Ukoliko volite ovakve slot igre vreme je da spremite svoje vreće, baklje i pijuke jer će vam trebati. Ova vizuelno impresivna igra je deo Slots3TM serije i čini je 7×7 kaskadni klaster. Veliki broj različitih simbola se pojavljuje u ovoj igri, a dijamanti, baklje, smaragdi i rubini vrede najviše.

Giovanni's Gems slot igra nema Wild simbole, ali sam Giovanni kad se pojavi u nekoj od linija nudi raznorazne opcije za dobitak. Jedan od simbola koji ne vredi puno je ugalj, ali ako se ugalj nađe pored nekog dobitnog simbola on se pretvara u dijamat. Kad god dobijete dijamat možete osvojiti i do 1000 kredita u zavisnosti od visine uplate.

Grafika

Ova slot igra ima zaista sjajnu grafiku. Betsoft je ovde zaista nadmašio sebe i sve je odrađeno savršeno. Od odličnog interfejsa, preko čistih i jasnih simbola svaki detalj je uređen perfektno.

Čini se da je ovo najjači dio ove igre jer prosto mami igrača da nastavi sa “kopanjem”, a i čini da se to “kopanje” na kraju isplati što svaki igrač želi.

Giovanni’s Gems grafički interfejs slot igra
Giovanni's Gems – grafički interfejs

Audio

Zvuk koji ima ova slot igra je kao i grafika izuzetno dobar. Tokom cijelog trajanja partije u pozadini čujete veselu muziku. Okretanje slota prati zvuk zveckanja novca, a kada pogodite dobitnu kombinaciju i to je propraćeno karakterističnim zvučnim efektima.

Bonus

Giovanni's Gems slot igra ima samo jednu manu, a to su bonusi jer ih ne nudi mnogo. Ukoliko dobijete Giovannija na pet mesta dobićete besplate spinove. Ono što je važnije je to da se ugalj pored dobitnog simbola pretvara u dijamant, a dijamanti nude šansu za velike dobitke.

Zaključak za Giovanni’s Gems

Giovanni's Gems slot igra je jako dobar izbor za ljubitelje ovog tipa igara. Ova igra nudi veliku mogućnost za zabavu, ali i dobitak. Morate je probati jer kad je jednom probate sigurno ćete poželeti da je ponovo igrate.