Overall
9/10
9/10
 • Ideja - 9/10
  9/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Audio - 8.2/10
  8.2/10
 • Bonus - 9.6/10
  9.6/10
Sending
User Review
7.63/10 (3 votes)

Rezime

Burning Hot je odlična slot igra koja vam nudi široku lepezu potencijanih dobitaka. Ako odlučite da je probate nećete pogrešiti.

Burning Hot je video slot igra koju pokreće EGT (Euro Games Technology) softver i predstavlja modernu slot igru.

Igraj Burning Hot besplatno – EGT demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Burning Hot je izuzetno privlačna slot igra koja poseduje potencijal koji vam može doneti veliki dobitak. Zahvaljujući inovativnosti ljudi iz EGT igra je izuzetno atraktivna i zanimljiva što upotpunjuje dojam totalne zabave.

Igru čine voćni simboli koje možemo nazvati i osnovnim, ali ima i mnogo drugih simbola koji ovu slot igru čine još zanimljivijom. Tu su zvezde, deteline i sedmice. Najtraženiji simboli koji ako ih dobijete povećavaju broj mogućih dobitnih kombinacija su tzv. “skater simboli” u ovom slučaju dolar i purpurna zvezda.

Igra se pokreće odabirom iznosa uloga kojim želite igrati, a ako hoćete možete odabrati i opciju “autoplay” kako ne bi morali non stop klikati za okretanje slota.

Grafika

EGT se potrudio da ovu slot igru izgleda izuzetno atraktivno sa živim bojama i zanimljivim animacijama. Igru karakteriše jasan i čist interfejs bez nepotrebnih detalja. Ovakva grafička rešenja su se pokazala kao izuzetno dobra i igrači su ih uvek ocenjivali najvišim ocenama. Upravo zbog tih feedbackova EGT nije odustao od svoje možemo slobodno reći tradicionalne i prepoznatljive grafike.

Burning Hot grafički interfejs igre

Audio

Burning Hot slot igru karakterišu prilično jednostavni zvuci prilikom okretanja slota. Kada dobijete neki od Wild ili skater simbola to je propraćeno karakterističnim zvukom koji se brzo pamti. Nešto duže zvučne melodije se javljaju kada ostvarite neku od dobitnih kombinacija.

Bonus

Veliki broj različitih bonusa ostvarajute kada dobijete adekvatnu kombinaciju simbola. Najtraženiji simboli dolar i purpurna zvezda su najznačajniji pri određivanju eventulanog bonusa.

Takođe, postoji i opcija dupliranja dobitka koju možete ostvariti tako što će te izabrati koje boje će biti sledeća karta – crvena ili crna. Ako pogodite dobitak vam se duplira, ali ako promašite gubite dobijeno.

Zaključak za Burning Hot

Burning Hot je zaista fantastična slot igra i pravi izbor za sve ljubitelje ovog tipa igara.