Overall
8.9/10
8.9/10
 • Ideja - 9.2/10
  9.2/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Audio - 8.4/10
  8.4/10
 • - 8.8/10
  8.8/10
Sending
User Review
0/10 (0 votes)

Rezime

Extra stars je slot igra koja nudi sve što je potrebno da se zadovolje ukusi i najprobirljivijih igrača.

Extra Stars je izuzetno zanimljiva i jako popularna slot igra koju nam donosi EGT (Euro Games Technology).

Igraj Extra Stars besplatno – EGT demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Ovo je slot igra koja vam nudi 10 mogućih dobitnih linija. Kombinacije voća i zvezda u ovoj igri mogu vam doneti velike količine novca.

Extra Stars slot igru čine voćni simboli, zvezde i sedmice. Trešnje i limuni za jedan uloženi kredit maksimalno daju 100, pomorandže i šljive daju nešto više – 150. Grožđe i lubenice za 1 mogu dati i do 200 kredita, a banane 500.

Najveću vrednost imaju sedmice i uz pravu kombinaciju za 1 uložemi kredit možete dobiti 1000.

Slot ne nudi skater simbole, ali ako dobijete zlatnu zvezdu dobićete i besplatne spinove. Ukoliko zvezdu dobijete u tri kolone očekuju vas ogromni dobici.

Grafika

Ovaj slot ima odličnu grafiku što je slučaj kod gotovo svih slotova koje pokreće EGT softver. Jasni simboli i čist interfejs su kombinacija koju svi igrači vole. Retro izgled je takođe nešto što se većini igrača dopada. Grafika koja prati ovu igru se pokazala kao izuzetno efikasna.

Extra Stars grafički interfejs slot igre
Extra Stars grafički interfejs

Audio

Kao i kod većine slot igara i ova ima karakteristične zvukove koji je prate. To su pre svega kratki zvuci prilikom okretanja slota, kao i pri dobijanju nekog od simbola koji nisu voćni.

Nešto duža melodija je prisutna ukoliko se ostvari dobitna kombinacija.

Bonus

Bonusi u ovom slučaju se dobijaju kada vam dođe zlatna zvezda koja vam omogućava besplatne spinove. Postoji i opcija “Gamble” koja vam nudi mogućnost da udvostručite dobijeno. Biće vam ponuđeno da pogađate boju sledeće karte crvena ili crna. Ako pogodite dobitak će se duplirati, a ako ne pogodite gubite dobijeno.

Zaključak za Extra Stars

Extra stars slot igra ima sve što jedan ljubitelj ove vrste zabave želi. Lepu grafiku, tradicionalne zvukove koji pružaju dojam pravog kazino iskustva i veoma visoke potencijalne dobitke.