Overall
9.7/10
9.7/10
 • Ideja - 9/10
  9/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Audio - 9.6/10
  9.6/10
 • Bonus - 10/10
  10/10
Sending
User Review
8.7/10 (8 votes)

Rezime

Book of Dead je do sada najbolja slot igra koju smo probali. Ima sve komponente moderne slot igre koja će vas dobro zabaviti i koja će vam pružiti najveću šansu da ostvarite dobitak.

Book of Dead je najpopularnije slot igra sa egipatskom tematikom u poslednjih 10 godina.

Igraj Book of Dead besplatno – Play'n GO demo verzije

Igraj u Fullscreen Mode

Da izađete iz Fullscreen Mode pritisnite “Esc”

Ideja

Ovu slot igra je razvijena od strane Play'n GO još 2014. godine, a tematika je staroegipatska mitologija. Neki je smatraju replikom igre Book of Ra, ali sve i da je tako ovo je supermoćna verzija te igre. Istina je da su ove dve igre slične, od tematike do izgleda, pa čak i samog imena. Međutim, Book of Dead slot igra je mnogo bolja ne samo od gore pomenute već i od mnogih drugih.

Igra je veoma jednostavna i bazirana je po principu po kom funkcionišu sve moderne slot igre. Svaki put kada okrenet slot imate šansu da dobijete 5000 puta više od onoga što ste uložili.

Slot igra sadrži simbole karata (od 10-ke do Asa), Faraonovu masku, Anubis, istraživača Riča Vajlda i “knjigu mrtvih”.

Grafika

Book of Dead ima perfektnu grafiku. Gotovo da se ne može naći zamerka interfejsu, simbolima i sveukupnom rešenju za ovu igru. Prosto Play'n GO je napravio sjajan posao kada je kreirao ovu slot igru. Već na prvi pogled se vidi da su jako pažljivo prišli izradi ove slot igre i samim tim su zasenili konkurenciju.

Book of Dead grafički interfejs slot igre
Book of Dead – grafički interfejs

Audio

Baš kao i grafika i zvučni efekti koji prate ovu slot igru su daleko ispred konkurencije. Dok većina slot igara ima “retro” zvuk i prilično jednolične kratke melodije koje znaju biti iritantne to nije slučaj sa slotom. Igru u pozadini prati veoma zanimljiva melodija, a zvuci koji se čuju prilikom okretanja slota su takođe jako interesantni.

Bonus

Book of Dead ne bi bila to što jeste – jedna od najboljih slot igara da ne nudi i dobre bonuse. Opcija “besplatni spinovi” je najpopularnija među igračima slota, a u ovoj igri se dosta često dobija.

“Prošireni simbol” je dodatna funkcija koju možete dobiti tokom okretanja besplatnih spinova. Kada dobijete besplathne spinove jedan od simbola se bira nasumično za svaki spin. Kada se zaustavi na traci on prekriva sve ostale simbole. Ako budete imali sreće može pokriti svih pet redova što bi vam donelo 250 000 novčića.

Pri svakom dobitku igra će vam nuditi mogućnost da udvostručite ili učetvorostručite dobijeno. Možete birati da li će sledeća karta biti crvena ili crna. Ukoliko želite veći rizik, ali i veću nagradu za pogodak možete pogađati tačan simbol sledeće karte.

Zaključak za Book of Dead

Book od Dead je bez premca najbolja slot igra koju smo do sada probali. Ima sve što igrač može da poželi. Od sjajno zamišljene ideje, do odlične grafike i zvuka, preko neverovatnih bonusa. Pored toga RTP je preko 96% što neće sresti svakog dana.