MeridianBet zvanični sponzor Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG)

meridian

Uzbudljiv trenutak za crnogorski fudbal, Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) i vodeći operater sportskog klađenja u zemlji – Meridianbet, najavili su veći nivo partnerstva, čime je Meridianbet postao zvanični sponzor Fudbalskog saveza zemlje.

Sponzorski ugovor, koji su u Kući fudbala potpisali Dejan Savićević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore i legenda evropskog fudbala, i Jovana Klisić, izvršni direktor Meridianbet Montenegro, važiće do kraja 2024. godine. Ovo predstavlja napredak u saradnji započetoj prošle godine, kada je Meridianbet počeo sponzorisati Prvu crnogorsku fudbalsku ligu.

Savićević je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo proširenjem saradnje. „Izuzetno smo počastvovani što imamo podršku Meridianbeta, kompanije sa regionalnim i međunarodnim kredibilitetom“, rekao je on. „Drago nam je što je MeridianBet prepoznao obostranu korist od ovog partnerstva, za koje se radujemo da ga podignemo na još veći nivo.“

On je dalje pohvalio tajming ovog sporazuma, ističući značaj predstojećeg perioda za „hrabre sokolove“. On je izjavio: „Sa Meridianbetom u igri, Fudbalski savez i naši ‘sokolovi’ su stekli vrhunskog saradnika i saigrača. Naredne godine će dokazati vrijednost ovog partnerstva.”

Iskazujući optimizam, Jovana Klisić je istakla značaj saradnje Meridianbeta sa FSCG. „Potpisivanje ovog ugovora označava veliki iskorak, otvarajući put prosperitetnom partnerstvu“, istakla je ona. „Kao kompanija koja je prepoznata kao lider u sportskom klađenju i igrama širom jugoistočne Evrope, ovo sponzorstvo će značajno poboljšati kvalitet crnogorskog fudbala, kao i našu reputaciju da smo najveći sportski sponzor u regionu.”

Meridianbet će biti prisutan na svim zvaničnim takmičenjima, uključujući domaće lige i reprezentacije, a takođe će pomagati u razvoju infrastrukture, sportskih objekata i omladinskih programa. „Cilj nam je da doprinesemo rastu crnogorskog fudbala i da zajedno izgradimo čvrste temelje za buduće uspjehe“, zaključila je Klisić.

I MeridianBet i FSCG sa nestrpljenjem iščekuju svoj put ka zajedničkom uspjehu, povećanju popularnosti fudbala u Crnoj Gori i postizanju zajedničkih ciljeva u svijetlu tekuće kampanje kvalifikacija za EURO 2024.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*