OK Mornar i Meridianbet zajedno ka novim pobjedama

Kompanija Meridianbet nastavlja sa podrškom crnogorskim sportskim klubovima, a posljednji u nizu je odbojkaški klub Mornar iz Bara.

Meridianbet je potpisao saradnju sa ambiciznim klubom, a trener Barana Ivan Dobraković najavljuje i borbu za prvu titulu u Crnoj Gori.

Velike ambicije potvrdili su Barani važnim potpisima.

Dolaskom mladog i seniorskog reprezentativaca Crne Gore, Lazara Cimbaljevića i Stefana Radevića obezbijeđena su važna pojačanja u igračkom kadru, a sponzorski pul od danas je jači za kompaniju Meridianbet, lidera u regionu u prerađivanju igara na sreću.

“Izuzetna mi je čast da najavim saradnju našeg kluba sa kompanijom Meridianbet. Klub iz godine u godinu raste i drago nam je da je kompanija Meridianbet koja je lider u regionu u svojoj djelatnosti prepoznala naš kvalitet i potencijal i siguran sam da će nam pomoći u izgradnji konkurentnog tima koji će se u narednoj sezoni upustiti u borbu za trofeje. Dugoročna strategija kluba je pozicioniranje na regionalnoj odbojkaškoj sceni i kompanija Meridianbet će nam pomoći na putu ka tom cilju.Naprijed Mornar”, izjavio je predsjednik i trener barskog kluba Ivan Dobrković.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*