PSV i Fejnord u borbi za trofej “Johan Krojf” – 1.75!

Fudbaleri PSV Ajndhovena ugostiće ekipu Fejnorda u finalu Superkupa Holandije koji nosi naziv “Johan Krojf”.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA!

Dvije ekipe vodile su veliku borbu za titulu u Erdiviziji prošle sezone, a sada ih čeka duel kojim će najaviti novu sezonu, a u kome titulu brani ekipa PSV-a.

PSV je prošle takmičarske godine uspio da postigne čak 111 golova i na dominantan način stigne do 25. titule šampion Holandije.

Predvođeni iskusnim napadačem Lukom de Jongom i ove sezone imaju velike ambicije.

Cilj će biti odbrana titule i pokušaj da se u Ligi šampiona ponovi ili poboljša rezultat iz prošle sezone kada je ekipa iz Ajndhovena stigla do osmine finala Lige šampiona.

Malik Tilman, Leng i Bakajoko su ostali kao velike nade u napadu PSV-a pa možemo očekivati da i u narednoj sezoni vode glavnu riječ u Erdiviziji.

Ekipu je napustio Irving Lozano ali to ne bi trebalo da se odrazi na igru ekipe Petera Boša koja je prošle sezone prikazivala odlične partije.

Fejnord sa druge strane mnogo očekuje od Santijaga Himenese napadača čija se vrijednost procjenjuje na preko 40 miliona eura, ali zbog loših rezultata na pripremama pripada im uloga autsajdera u finalu protiv aktuelnih šampiona.

U generalnim provjerama ekipa iz Roterdama doživjela je poraze od Benfike i Monaka uz ukupnku gol razliku 0:6, pa u slabijem raspoloženju dočekuje ovaj duel.

Za pobjedu PSV-a Meridian kladionice su spremile najveću kvotu (1.75) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*