AIK sprema revanš novom prvoligašu – 1.80!

Fudbaleri AIK-a ugostiće danas Gais u okviru 16. kola švedske Alsveskan lige.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

AIK je u lošoj rezultatskoj formi što su potvrdili u prethodnom kolu na gostovanju istoj ekipe.

Gais, koji se ove godine vratio u prvoligaški rang, slavio je rezultatom 2:0 ali može se reći da AIK nije imao sreće na ovom meču.

Imali su gosti veći posjed lopte i uputili 11 udaraca ka golu rivala ali su napadači Gaisa bili skoncentrisaniji u završnici.

Iako Gais ima pet bodova više na tabeli, AIK je kvalitetnija ekipa što bi trebalo da iskoriste na današnjem meču pred svojim navijačima.

AIK je slavio na pet posljednjih mečeva protiv ekipe iz Geteborga na svom terenu uz gol razliku 6:1 pa se može reći da je pred nama još jedan tvrd meč sa malo golova.

Velika očekivanja navijači domaće ekipe imaju od kiparskog napadača Joanisa Pitasa koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao devet golova i zabilježio dvije asistencije.

Meridian kladionoce su za jedinicu na “Strouberi areni” spremile najveću kvotu (1.80), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*