Španija i Engleska u borbi za istorijsku titulu na Euru – 2.50!

Evropsko prvenstvo u Njemačkoj večeras će dobiti novog šampiona. Finale između Španije i Engleske na “Olimpijskom stadionu” u Berlinu donijeće istorijsku titulu nekoj od dvije reprezentacije.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100€ bonusa BEZ USLOVA!

Engleska se bori za prvu, a Španija za rekordnu četvrtu titulu šampiona Evropa kojom bi se osamostalili na vrhu, kada su evropske selekcije u pitanju.

Do finalnog meča “furija” je stigla sa maksimalnim učinkom i ostavrenih svih šest pobjeda.

Tinejdžerska senzacija Lamin Jamal je najbolji asistent prvenstva sa tri uspješna dodavanja, a gol protiv Francuske koji je donio plasman Španiji u finale postigao je na spektakularan način.

Biće ovo i duel Danija Olma i Harija Kejna koji su u dosadašnjem dijelu prvenstva postigli po tri gola i vode borbu za najboljeg strijelca u Njemačkoj.

Kada su međusobni dueli u pitanju u 21. vijeku Engleska i Španija su odigrale četiri utakmice. “Furija” je slavila tri puta, dok je Engleska zabilježila jedan trijumf.

Ekipa Luisa de la Fuentea je više pokazala u dosadašnjem dijelu šampionata pa vjerujemo da će večeras stići do četvrte titule.

Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (2.50) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*