Ronaldo protiv Modrića u Lisabonu – 1.58!

Fudbalska reprezentacija Portugala ugostiće danas Hrvatsku na startu nove sezone Lige nacija.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit

Biće ovo duel prošlogodišnjeg vicešampiona, Hrvatske i osvajača premijernog izdanja ovog takmičenja, Portugala.

Obje ekipe nijesu odigrali prvenstvo Evrope shodno očekivanjima, pa će na ovom susretu tražiti povratak na pobjednički kolosjek.

Portugalci su eliminisani od Francuske u četvrtfinalu prvenstvu u Njemačkoj, dok je Hrvatska nastup završila u grupnoj fazi.

Dvije ekipe sastale su se posljednji put prije tri mjeseca kada je selekcija Hrvatske slavila u Lisabonu rezultatom 2:1.

Bila je to jedina pobjeda “vatrenih” u dosadašnjih osam međusobnih susreta, od kojih je Portugal slavio šest puta dok je jedan završen neriješenim rezultatom.

Biće ovo prilika da vidimo lidere i fudbalske veterane dvije reprezentacije Kristijana Ronalda i Luku Modrića koji bi trebalo da dobiju minutažu na večerašnjem meču.

Utakmica na “Lužu” u Lisabonu na programu je večeras od 20 sati i 45 minuta.

Vjerujemo da će se Portugalci ponovo radovati na kraju, a najbolju kvotu na jedinicu u Lisabonu spremile su Meridian kladionice – 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*