Vukčević sa Borcem u borbi za evropsku jesen – 1.70!

Fudbaleri banjalučkog Borca dočekaće danas Ki Klaksvik sa Farskih Ostrva u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Prvi duel završen je pobjedom Klaksvika rezultatom 2:1, što znači da će u revanšu šampion Bosne i Hercegovine morati da traži pobjedu sa dva gola razlike.

Na Farskim Ostrvima, Borac je od 33. minuta igrao sa igračem manje pa kvalitet ekipe za koju nastupa crnogorski reprezentativac Marko Vukčević nije mogao da dođe do izražaja iako su greške u prvih 30 minuta uticale na rezultat.

Sada bi pred svojim navijačima, Borac mogao da ostvari važnu pobjedu kojom bi obezbijedili evropsku jesen.

Trener Mladen Žižović pred ovaj duel napomenuo je da je Klaksvik ekipa koja je prošle sezone igrala grupnu fazu Lige konferencija, ali i da njegovu ekipu čeka lakši posao nego na gostovanju.

Ekipa sa Farskih Ostrva je slavila na 10 od 12 evropskih mečeva pred svojim navijačima dok je na gostovanjima učinak slabiji.

Utakmica na Gradskom stadionu u Banjaluci na programu je od 21 sat, a u slučaju pobjede i plasmana u plej-of Lige Ervope, Borac bi igrao protiv Ferencvaroša.

Na ovom meču bi i šampion Meridianbet 1. CFL, ekipa Dečića (u slučaju eliminacije Helsinkija), mogla da sazna ime rivala u plej-ofu Lige konferencija.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*