Nordsjeland gostuje Veljeu – 1.62!

Fudbaleri Nordsjelanda gostovaće večeras ekipi Veljea u okviru trećeg kola danske Superlige.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Na gostovanju Brondbiju u prethodnom kolu, fudbaleri Veljea su i pored prednosti u prvom poluvremenu doživjeli drugi uzastopni poraz pa će bez osvojenog boda dočekati današnju utakmicu.

Sa druge strane Nordsjeland je sezonu počeo ubjedljivom pobjedom nad Alborgom pred svojim navijačima (3:0), da bi u pred današnju utakmicu podijelili bodove sa ekipom aktuelnog šampiona, Midtjelanda rezultatom 2:2.

Domaćini imaju poprilično dobar skor u posljednjim direktnim duelima sa ekipom Veljea.

Od četiri uzastopne utakmice bez poraza u međusobnim susretima sa Veljeom očekuje se da Nordsjeland nastavi sa dobrim nizom.

Prošle sezone su utakmicu na “Veljem stadionu” završili bez golova, dok su pred svojim navijačima slavili rezultatom 1:0.

Bod u prethodnom kolu Nordsjelandu protiv aktuelnog šampiona donio je dvostruki strijelac, 19-godišnji Konrad Harder od koga domaći navijači imaju velika očekivanja i u nastavku sezone.

Očekujemo pobjedu gostujuće ekipe, a Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (1.62) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*