Junajted popravlja najgori start u posljednjih 35 godina – 1.75!

Mančester junajted je još jednu sezonu počeo ispod očekivanja.

Ukoliko još uvijek nemaš nalog, registruj se i osvoji Samsung Galaxy S24 Ultra!

U osmom kolu Premijer lige dočekaće ekipu Brentforda na “Old Trafordu”, a još jedan niz bez pobjede preživio je holandski stručnjak Erik Ten Hag.

Ten Hagu je uprava “crvenih đavola” dala još jednu šansu ali bi u slučaju da ostane bez pobjede protiv Brentforda, mogli da vidimo promjenu na klupi velikana sa “Old Traforda”.

Junajted je do sada odigrao četiri utakmice sa Brentfordom na “Old Trafordu”, a uz tri pobjede samo su na prvom meču odigrali utakmicu bez pobjednika.

Osam poena nakon sedam odigranih kola je najgori učinak Mančester junajteda od 1989. godine pa je pritisak na holandskog stručnjaka pred duel sa “pčelama” sve veći.

Brentford, sve do ove sezone, nije dolazio u situaciju da je bodovno ispred Mančester junajteda koji trenutno ima dva boda manje.

Tomas Frenk odlično predvodi “pčele” u novoj sezoni o čemu svjedoči i posljednja pobjeda protiv Vulverhemtona u Londonu (5:3).

Junajted sa svega pet postignutih golova u dosadašnjem dijelu šampionata je druga najgora ekipa lige po ovom parametru, odma poslije Sautemptona koji je do sada postigao gol manje.

Zirkze, Rašford, Fernandeš i ekipa će biti na ispitu protiv “pčela” i jasno je da bi sve sem pobjede dovelo do smjene trenera. Očekujemo da “crveni đavoli” izađu iz ove rezultatske krize, a Meridian kladiionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (1.75), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*