Real napada prvu pobjedu u Ligi šampiona ove sezone – 2.47

Branilac titule Lige šampiona Real Madrid novu sezonu Lige šampiona otvara utakmicom protiv Štutgarta, na svom stadionu od 21 čas.

Dobro poznaju izabranici Karla Anćelotija predstavnike Bundeslige u Ligi šampiona, pošto su prošle sezone u finalu ovog takmičenja igrali sa Borusijom Dortmund.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit! 

Real, koji je prošle sezone bio i šampion La Lige, sada se sa dva remija i tri pobjede nalazi na drugom mjestu tabele, sa četiri boda manje od Barselone koja ima stoprocentni učinak.

Štutgart sa druge strane prvi put još od 2010. godine učestvuje na najprestižnijem evropskom takmičenju, a tada su iz istog ispali bez pobjede u četiri meča sa španskim ekipama.

Štutgart nije najsjajnije otvorio sezonu u Bundesligi, u tri kola su upisali samo jednu pobjedu i nalaze se na desetom mjestu na tabeli.

Gotovo i da nemaju šanse protiv Kraljevskog kluba večeras, pa vam mi predlažemo i da u Meridian kladionicama odigrate kombinaciju 1&NG na koju je kvota 2.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*