Juventus gostuje Empoliju, Adžić debituje u Seriji A – 1.72!

Fudbaleri Empolija ugostiće večeras od 18 časova ekipu Juventus u okviru četvrtog kola Serije A.

Juventus je zajedno sa još tri ekipe na čelu Serije A sa sedam bodova nakon tri odigrana kola, dok je Empoli osvojio dva boda manje.

Suočen sa povredom Konseisaa, Tijago Mota bi na ovom meču mogao da pruži priliku crnogorskom talenatu, Vasiliju Adžiću koji bi trebao da debituje u Seriji A.

Mladi vezista koji je ovog ljeta stigao u Torino iz podgoričke Budućnosti, oduševio je na pripremama ali je povreda mišića odložila njegov debi za prvi tim Juventusa.

Nakon pregleda ustanovljeno je da je 18-godišnji vezista spreman i da večeras može biti u sastavu “stare dame”.

Ukoliko još uvijek nemate kreiran nalog na sajtu meridianbet.me, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE NA OVOM LINKU jer odmah nakon registracije biće vam uplaćeno čak 100€ BONUSA!

Juventus je slavio na šest od prethodnih sedam gostovanja Empoliju uz gol razliku 16:8, pa će dobru formu pokušati da nastavi večeras.

Srpski napadač Dušan Vlahović tražiće nove golove u Seriji A.

Prethodni meč protiv Rome Juventus je odigrao bez golova, a najbolji strijelac “stare dame” od prošle sezone je do danas postigao dva gola.

Vjerujemo u pobjedu Juventusa i nadamo se prilici za Vasilija Adžića koji je treći crnogorski fudbaler u Seriji A nakon Nikole Krstovića i Adama Marušića.

Kvota na pobjedu Juventusa u Empoliju najveća je u Meridian kladionicama – 1.72!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*