Francuska napada Italiju – 1.67

Fudbaleri Francuske večeras od 20 časova i 45 minuta napadaju Italiju u utakmici prvog kola Lige nacija na svom terenu, u Parizu, na Parku Prinčeva. 

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit

Ovo će biti prvi put od poraza u polufinalu Eura da će se izabranici Didijea Dešana okupiti, sa samo dva nova lice u odnosu na ona koja smo gledali u Njemačkoj – Manu Kone i Mišel Olise. 

Francuska će tako pokušati da osvježi svoju igru i poboljša svoj nastup u Ligi nacija u kojoj su 2021. godine upisali samo jednu pobjedu u šest utakmica. 

Italija, sa druge strane, želi da konačno prekine katastrofalan niz u kom se nalazi od kada je 2020. godine osvojila Euro. 

Pobjeda ovdje mogla bi ih vratiti na pobjednički put, ali samo ukoliko su momci Lućana Spaletija spremni da zaborave sve što se desilo u prethodnom periodu i bez pritiska uđu u prvo kolo takmičenja. 

Mi vam predlažemo da u Meridian kladionicama odigrate “jedinicu”, na koju je kvota 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*