Evat protiv “svojih” u EFL Liga kupu – 1.58!

Meridian bet logo 555x555

Fudbaleri Boltona započeće danas nastup u EFL Liga kupu poznatijem kao EFL trofej, a prvi meč odigraće na gostovanju Barovu.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit

U ovom takmičenju ekipe iz Premijer lige mogu da nastupe sa timovima do 21 godine što je prednost za niželigaške ekipe da dođu do trofeja u sezoni.

Bolton je prošle godine zaustavljen u četvrtfinalnoj fazi ovog takmičenja od ekipe Blekpula, a ove sezone ekipa Iana Evata želi da napravi korak dalje i pokuša da osvoji EFL Liga kup, što su učinili u sezoni 2022/23.

Biće ovo povratak 42-godišnjeg stručnjaka u Kambriju, gdje je i počeo trenersku karijeru. Barov je vodio tokom dvije sezone prije nego što je 2020. godine preuzeo pupularne “troterse”.

Na strani gostiju na ovom meču idu i međusobni mečevi sa ekipom Barova.

Bolton je slavio na posljednja četiri, uz gol razliku 6:2, pa očekujemo da ovaj pozitivan niz nastave i večeras od 20 sati i 45 minuta.

Meridian kladionice su za dvojku u Kambriji spremile najveću kvotu (1.58), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*