Eraković sa Omonijom u borbi za plasman u Ligu konferencija – 1.75!

Meridian bet logo 555x555

Crnogorski fudbaler Novica Eraković, sa ekipom Omonije pokušaće da izbori plasman u grupnu fazu Ligu konferencija.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Protivnik u plej-ofu kvalifikacija biće azerbejdžanska Zira koja je do ove faze došla nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca u dvomeču sa hrvatskim Osjekom.

Sa druge strane ekipa iz Nikozije je ukupnim rezultatom 3:0 savladala mađarski Fehevar, pa će kao favorit dočekati ovaj susret.

Prvi meč igraće u Nikoziji pa je jasno da će gosti iz Azerbejdžana morati da se naviknu na bučnu atmosferu koju prave navijači na “Neo GSP” stadionu.

Osim Erakovića u veznom redom kiparske ekipe nastupa i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić koji je dobio nagradu za najboljeg igrača meča protiv Fehevara, a od igrača sa Balkana za Omoniju nastupa i bosanskohercegovački vezista Mateo Marić.

Sva trojica su standardni prvotimci u redovima “zelenih” i očekuje se da večeras zauzmu mjesto u startnoj postavi, dok najveća opasnost po gol protivnika prijeti od napadača Vilija Semeda koji je postigao dva gola i zabilježio jednu asistenciju u dosadašnjem dijelu kvalifikacija.

Omonija je u nizu od četiri uzastopne pobjede, a ukoliko trijumfuju večeras napravili bi krupan korak ka plasmanu u grupnu fazu trećeg po jačini evropskog klupskog takmičenja.

Pobjedom bi ekipa litvanskog trenera Valdasa Dabrauskasa najavila i početak nove sezonu najjače lige Kipra, gdje će za tri dana ugostiti Ačnas.

Očekujemo da opravdaju ulogu favorita i dođu do trijumfa večeras, a Meridian kladionice su za jedinicu u Nikoziji spremile najveću kvotu (1.75), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*