Krstovićev Leće dočekuje Atalantu – 1.90!

Leće našeg Nikole Krstovića dočekaće ekipu Atalante u pretposljednjem meču prvog kola italijanske Serije A, koji je na programu od 18 sati i 30 minuta.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Ekipa Atalante je prošle takmičarske godine stigla do titule u Ligi Evrope, pa je prije početka nove sezone u Seriji A imala priliku da se bori za trofej Superkupa protiv Real Madrida.

Poraz od Madriđana rezultatom 2:0 samo je produžio rezultatsku krizu sa pripremnih mečeva, a trenera Gasperinija zabrinule se i povrede Skamake i Skalvinija.

Ipak, dolazak Retegija i Samardžića popravili su stanje u Atalanti, koja će večeras biti favorit protiv Lećea.

Najveća snaga “đalorosa” upravo je crnogorski napadač Nikola Krstović koji je poslije odličnih partija na pripremnim mečevima, pogotkom u finišu donio Lećeu plasman u treće kolo Kupa Italije.

Atalanta je slavila na posljednja dva međusobna meča, pa očekujemo da pobjedom večeras izađu iz rezultatske krize i uspješno započnu novu sezonu u Seriji A.

Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (1.90), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*