Real Sosijedad se pita u San Sebastijanu – 1.62!

Fudbaleri Real Sosijedada dočekuju Rajo Valjekano na startu nove sezone u španskoj La ligi.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA!

Klub iz San Sebastijana biće favort u ovom duelu, koji dočekuje nakon remija u generalnoj provjeri protiv Union Berlina (1:1).

U ekipu Real Sosijedada, vratio se nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik koji prošlu sezonu nije igrao zbog povrede, a odlazak defanzivca Robina le Normana ne bi trebao da se utiče na igru i rezultate ekipe.

U domaćem timu imaju velika očekivanja od japanskog ofanzivca Kuba i Ojarzabala koji je započinje svoju 10. sezonu u Sosijedadu, a odbijanjem ponuda za Zubimendija pokazali su da neće lako pustiti jednog od najboljih vezista lige.

Menadžer Imanol Agvasil ima velike zasluge za njegov ostanak, a sada će pokušati da dobrim startom potvrdi visoke ambicije koje klub ima ove sezone.

Rajo Valjekano sa druge strane u sezoni pred nama, ima za cilj da izbori opstanak.

I ove takmičarske godine predvodiće ih Izi Palazon koji je na posljednjem prijateljskom duelu postigao jedini pogodak protiv Vulverhemptona, dok su na kraju prošle takmičarske godine ostali bez Radamela Falkaa koji se vratio u Kolumbiju.

Očekujemo da domaćin opravda ulogu favorita, a Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (1.62) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*