Milan umiruje “bikove” na “San Siru” – 1.70!

Fudbaleri Milana ugostiće danas Torino na “San Siru” na otvaranju nove sezone Serije A.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA!

Ekipa Paula Fonseke je bilježila odlične rezultate na pripremama pa očekujemo da pozitivan niz nastave i na startu šampionata.

Milan je na američkoj turneji savladao Mančester siti, Real Madrid i Barselonu, a nakon trijumfa i nad Moncom u dobrom raspoloženju dočekuju današnji duel.

Nova “devetka” ekipe sa San Sira je srpski napadač Luka Jović koji je prošle sezone pokazao znatan napredak nakon stagnacije u Real Madridu, dok su “rosoneri” dolaskom Alvara Morate i Stranjihe Pavlovića dodatno pojačali konkurenciju u odbrani i napadu.

Torino sa druge strane predvođen Duvanom Zapatom želi da napravi iznenađenje ali im se na ovom gostovanju ne daju veće šanse.

Na golu je i dalje Vanja Milinković-Savić, dok je u veznom redu još jedan srpski fudbaler Ivan Ilić koji igra svoju šestu sezonu u Seriji A.

Torino je slavio na posljednjem međusobnom meču u finišu prošle sezone (3:1), a sada će “rosoneri” željeti da se revanširaju iako im ovaj poraz nije uticao na stanje na tabeli.

Meridian kladionice su za jedinicu na ovom meču spremile najveću kvotu (1.70), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*