Midtjiland i Ferencvaroš u borbi za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona – 1.92!

Fudbaleri Midtjilanda ugostiće danas Ferencvaroš u prvom meču, trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Šampion Danske je u prethodnom kolu bez problema eliminisao ekipu Santa Kolome iz Andore ukupnim rezultatom 4:0, dok je Ferencvaroš u dvomeču bio bolji od TNS-a iz Velsa (7:1).

Midtjiland na plasman u Ligi šampiona čeka od 2021. godine, kada su nastup u grupi sa Liverpulom, Ajaksom i Atalantom završili sa svega dva osvojena boda.

Iste godine i Fenercvaroš je posljednji put igrao najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Mađari su tada grupu sa Juvetnusom, Barselonom i Dinamo Kijevom završili na posljednjem mjestu sa jednim bodom.

Kada gledamo međusobne duele, dvije ekipe su se sastale u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope 2017. godine, a dvomeč je završen u korist danske ekipe ukupnim rezultatom 7:3.

U danskoj Superligi već su odigrana tri kola.

Midtjiland je nakon remija na gostovanjima Arhusu i Nordsjelandu, pred svojim navijačima prethodnog vikenda savladao Albrog rezultatom 2:0, pa u dobrom raspoloženju dočekuje ovaj susret.

Aktulni šampion Danske za poraz pred svojim navijačima ne zna na posljednjih devet susreta, a novu pobjedu domaćina na “MCH areni” očekujemo i večeras protiv mađarskog šampiona, za koga nastupa srpski napadač Aleksandar Pešić.

Meridian kladionice su za jedinicu u Herningu spremile najveću kvotu (1.92) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*