Panatinaikos u Plovdivu čeka protivnika iz Novog Sada – 1.65!

Fudbaleri Panatinaikosa odigraće večeras revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Boteva u Plovdivu.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Pobjedom u Atini rezultatom 2:1, Grci su napravili krupan korak ka narednoj rundi ali će ovaj trijumf morati da potvrde i u Bugarskoj.

Ekipa koja je prošle sezone stigla do 20. trofeja Kupa Grčke, želi da napravi korak više u Evropi, gdje su nastup završili u grupnoj fazi.

Panatinaikos je velike amcije pokazao u ljetnjem prelaznom roku u kome je između ostalog doveo Brazilca Tetea iz Galatasaraja za sedam miliona eura, dok se Nemanja Maksimović nakon isteka ugovora sa Hetafeom odlučio za dolazak u Atinu.

Osim pomenutih igrača, standardni prvotimci su reprezentativci Srbije Filip Đuričić i Filip Mladenović.

Kvalitet je svakako na strani gostiju, dok će bugarski tim koji sa klupe nekadašnji trener Čukaričkog, Dušan Kerkez pokušati da iskoristi eventualne greške rivala.

Svakako da će u određenom trenutku morati da napadne rival, a tu vidimo priliku Panatinaikosa da dođu do još jedne pobjede i zakaže dvomeč trećeg kola kvalifikacija protiv boljeg iz duela u Novom Sadu gdje Ajaks čuva minimalnu prednost iz Amsterdama.

Meridian kladionice su za dvojku na ovom meču spremile najveću kvotu (1.65), koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*