Auda protiv Krstovićeve “žrtve” nastavlja evropski put – 2.30!

Na redu je drugo kolo kvalifikacije za Ligu konferencija, a utakmica koju smo izdvojili igraće se u Blefastu između Kliftonvila iz Sjeverne Irske i letonske Aude.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Auda je prošlu sezonu završila na trećoj poziciji na tabeli najjače lige Letonije, a nakon serije dobrih rezultata dočekaće današnji duel.

U prvom kolu kvalifikacija eliminisali su Toršavn sa Farskih Ostrva ukupnim rezultatom 3:0, dok su u Virsligi u Letoniji slavili pobjede na posljednja dva meča.

Poslije 23. odigrana susreta aktuelne sezone zauzimaju petu poziciju na tabeli.

Sa druge strane, Kliftonvil je odmarao u prvom kolu pa će im prvi zvanični meč u novoj sezoni biti protiv kluba iz Letonije.

Prošle godine eliminisani su već u prvom kolu od Dunajske Strede, a posebno pamte crnogorskog napadača Nikolu Krstovića koji je u ovom dvomeču sa tri gola uticao na njihovu eliminaciju.

Auda je u takmičarskom ritmu i u dobroj formi zbog čega im dajemo prednost i očekujemo da opravdaju ulogu favorita večeras.

Meridian kladionice su za dvojku na ovom meču spremile najveću kvotu (2.30) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*