Fenerbahče iz Tuna kreće ka Ligi šampiona – 1.80!

Devetnaestostruki šampion Turske, ekipa Fenerbahčea započenje danas kvalifikacije za Ligu šampiona utakmicom protiv Lugana na “Stokhorn areni” u Tunu.

Ukoliko već nijeste dio Meridianove zajednice zadovoljnih korisnika, sada je pravi trenutak da se pridružite, jer sve novoregistrovane igrače čeka fantastičnih 100 freebet-ova BEZ USLOVA

Turska ekipa na ovo gostovanje dolazi nakon ubjedljivih pobjeda na kontrolnim utakmicama protiv Strasbura i Hal sitija, koje su riješili u svoju korist uz impozantnu gol razliku – 9:1.

Dušan Tadić i Edin Džeko su pokazali dobru formu na pripremama pa će iskusni fudbaleri sa Balkana, po svemu sudeći, i u narednoj sezoni imati važnu ulogu u ekipi Žozea Murinja.

Dvije ekipe do sada nijesu imali prilike da se sastanu ali je jasno da će Fenerbahče biti favorit u ovom dvomeču.

Posebnu pažnju Murinjovi izabranici moraće da obrate na poljskog napadača Kaspera Przibilka koji je na posljednje dvije utakmice postigao tri gola, od čega se izdvajaju dva u porazu od šampiona Italije, Intera.

Lugano je poražen od “neroazura” u generalnoj provjeri pred start nove sezone u Švajcarskoj rezultatom 3:2, da bi u prvom kolu Superlige, prije tri dana, aktuelni šampion savladao ekipu Grashopersa (2:1).

Prednost je ipak na strani gostiju iz Turske koji imaju velike ambicije u predstojećoj sezoni, a to su dokazali transferom nekadašnjeg ofanzivca Njukasla, Alana Sen Maksimana, a na promociju u klubu iz Istanbula čeka i napadač Sevilje – Jusuf En Nesiri.

Meridian kladionice su za dvojku na ovom meču spremile najveću kvotu (1.85) koju vam preporučujemo da odigrate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*